Galeri Blog

Bizler

 
Av. F. Songül YILMAZ
 
1967 doğumluyum.1984 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne girdim. Mezuniyeti müteakip bir yıl ADLİ YARGI HAKİMLİĞİNDE görev yaptıktan sonra Avukatlık mesleğini tercih ettim ve çalışmalarımızı halen eşim Avukat Tibet Yılmaz ve ekibimizle beraber yürütmekteyiz.
 
Kurucusu olduğum Yılmaz Hukuk Bürosu'nda avukatlığını ve hukuki danışmanlığını yaptığımız kurum ve kuruluşlarla iş akışları; son teknolojilerin eşliğinde ve Türkiye'de ilk defa tarafımızdan oluşturulan ve uygulanan sistemlerle, üst düzey kurumsal bilinç içerisinde yürütülmektedir. 
   
Dünyanın birçok ülkesindeki müvekkillerimizle ilişkilerimiz, "Açıklık ve Bilgilendirme" esası üzerine kurulmuş olup; bünyemizde yer alan her biri kendi alanında deneyimli avukatlardan ve uzman kadrodan oluşan ekip üyelerimizle ve artık kural haline gelmiş prensiplerimizle, Türkiye'de İzmir'de Avukat olarak hukukun çeşitli alanlarında faaliyet göstermekteyiz.
   
Adalet Bakanlığı’nın belirlediği prosedürler çerçevesinde ayrı ayrı eğitim ve sınavlardan geçip ARABULUCU ve UZLAŞTIRMACI olmaya hak kazandım. Hali hazırda İzmir Barosu'na kayıtlı AVUKAT olarak çalışmaktayım.
    YILMAZHUKUK - İzmir Türkiye Yilmazhukuk - izmir Türkiye İzmirde avukat Türkiyede Avukat YILMAZ HUKUK Yılmaz Hukuk yilmazhukuk.com.tr yılmazhukuk.com.tr yılmazhukuk.com